Mina barndomsminnen är en osynlig naturkraft

Jag kom nyss på vad jag och en gammal kompis till mig brukade göra när vi kom hem från skolan och skulle plugga. Vi satte på p3 och blandade någon slags gucka med kakao, vispgrädde och socker. Vi vispade det helt själva, med små teskedar i gula plastmuggar från IKEA. Det var inte så gott, men vi gjorde det ändå. Mest för att min kompis gillade det. Jag plockade fram skiten och satte mig ner framför datorn.

Så nu sitter jag här, tio i fem och vispar och vispar med en liten tesked i ett gigantiskt glas från IKEA. Det är vispgrädde överallt och jag läser på paketet.

kelda piske let er et naturligt flodeprodukt baseret på ren flode. den indeholder mindre fedt end piskeflode og tager derfor laengre tid at piske til skum. piskes kold for at få det bedste resultat.

Det betyder att det tar lång tid att vispa. Det är inte ens gott. Jag ska vara på jobbet klockan åtta och allt jag gjort inatt är att vispa grädde. Jag borde ha sovit. Jag borde ha sovit. Jag borde ha sovit.


Önskar att jag haft en cigarett.

Vart gick det fel, mamma och pappa? Vart gick det fel?

Om man ska visa sig på styva linan och inte har nån styv lina så kan man ta en slak lina och klistra upp på styv kartong.

Och så kan man visa sig på den.



Det vore rätt bra om det fungerade så med byggnadsmaterial.."klistra upp tegelstenen på styv kartong innan ni använder den att bygga med"



Om man är impotent kan man försöka med att klistra upp den på styv kartong.


Historien om den gyllene utväxten, del 2

Jag var faktiskt lite arg, det var jag. Jag är ju fåfäng, lika fåfäng som den onda styvmorsan i snövit. Spegelkvinnan, ni vet. Jag målar naglarna så fort jag får chansen, jag sitter vart som helst med min röda/rosa/korallfärgade lilla flaska och målar naglarna med en noggrannhet som hade fått forskare på karolinska att bli gröna av avund. Om de ändå kunde granska saker lika utförligt som jag granskar min eyeliner. Folk brukar säga det, att jag har en jämn eyeliner. Det är för att jag är noggrann, säger jag lite högdraget, men ler för att liksom försöka släta över det. Fast egentligen är jag jävligt nöjd, för jag har ju snyggare eyeliner än dom. Jag high-fivar mig själv inombords.

Och så satt jag där, halvnaken på balkongen för hela grannskapet att skåda. Mitt på skanstull, vid eriksdalsbadet satt jag och visade mina snygga hipsters. Anna hade satt upp mitt hår för att komma åt bättre, och jag såg lite ut som legolas i sagan om ringen. Jag satt där och såg ut som legolas i sagan om ringen, fast i hipsters och jag och Anna pratade för att fördriva tiden. Jag känner hur det händer. Hur jag leder in Anna på spåret. Ämne? Killar. Vad annars. Och jag märker hur hon maniskt börjar tala om killar från hela Svea rike, en geografisk buffé av män i olika åldrar som hon tycker är snygga och som hon pratat med på msn eller bilddagboken, lunar eller vad som helst. Okej, kanske inte så extremt som lunarstorm då, men ni förstår ju vad jag menar.

Och medan hon fortsätter att prata och prata märker jag hur hon, liksom tröstande kletar in kopiösa mängder lila kräm i mina hårrötter och jag tänker nej, nej. snälla... "räcker det verkligen till hela håret nu, Anna?" frågar jag skeptiskt men ändå lite försiktigt och hon säger "ja, ja.." och fortsätter tala om sina val och kval och vem hon tycker bäst om. Och jag lyssnar och nickar. Kanske inte så mycket, för jag är ju rädd om mitt hår, men jag nickar så mycket jag kan utan att hon råkar kleta in färg på fel ställe. Lite försiktigt nickar jag och hummar och tänker hela tiden FÖR GUDS SKULL LÅT FÄRGEN RÄCKA.

Och jag frågar igen, två, tre gånger om det verkligen räcker och hon kletar fortfarande in färgen, frånvarande, som om det vore en slags terapi för henne. Jag stirrar nervöst på balkongen mittemot. Snälla, låt färgen räcka.

Och så kommer vi till det kritiska ögonblicket. Sanningens ögonblick. Anna tittar på färgflaskan. Sedan tittar hon tillbaka på mig. Jag liksom känner hur hennes händer stannar upp. NEJ FÖR I HELVETE skriker det inombords, INTE MITT HÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och anna mumlar lite och skakar på huvudet och säger "det måste ju räcka", som om hon försökte övertyga sig själv. Och på något sätt måste hon ha gjort det, halvt om halvt, för hon börjar aggressivt skaka den tomma flaskan. Och det kommer färg. En milliliter färg, klämmer flaskan ur sig, och jag riktigt HÖR hur Anna desperat tänker att det måste räcka, fan det måste räcka, hon kommer att döda mig annars, hon kommer att operera ut min livmoder med en sibyllagaffel av plast om det inte räcker, vad ska jag göra? Och jag funderar på att operera ut hennes livmoder, utan bedövning, med en sibyllagaffel i plast. Hon fnissar nervöst och fumlar med händerna. Börjar pilla litte i mitt underhår. Hon tänker väl inte.. Nej, det är inte möjligt.

Hon försöker ta färg från mitt underhår och färga mitt överhår med. Det är sant. Här har vi en naturvetare med betyg nog att komma in på en innerstadsskola som faktiskt på fullaste allvar tror att färgen ska kunna pressas ur underhåret för att senare användas på överhåret. Som begagnad hårfärg. Seconhandfärg. Köpt på blocket-färg.

Och hon försöker verkligen, Anna. Ett patetiskt försök att försöka undkomma min vrede. Och det går fyrtio minuter och jag är lugn, behärskar mig, försöker röka eller prata om roliga saker under tiden. Happy things. Sedan kommer pappa hem och det är dags att avslöja vilken fantastisk överraskning som väntar där uppe. Där uppe på mitt huvud.

In i duschen och jag ber, ber till honom där uppe att jag SNÄLLA kan få låta bli att se hemsk ut. Bara lite. Bara lite, snälla.

Framför spegeln. Jag ser den på långt håll. Guldutväxten. Det är lite som i pulp fiction, när Samuel L. Jacksom drar citatet ur bibeln. Och jag tänker "AND I WILL STRIKE DOWN UPON THEE WITH GREAT VENGEANCE AND FUUUUUUURIOS ANGER". Jag tänker det, och jag biter mig i kinderna. Jag ser hemsk ut. Tack, den allsmäktige, tack Anna. Jag är flickan med guldutväxten.


EDIT:

Det var string(!)trosor.

EDIT 2:

Var det ju inte alls det! Det var mina gula hipsters, du vet dom med dom muterade älg/hund/katterna. Det var faktiskt dom, jag lovar.


Och dessutom tycker jag väl att det bara är rättvist om får du veta att jag bidar min tid, Anna. Jag bidar min tid. Hämnden kommer, och det lika säkert som solen går upp. När du minst anar det kommer du att stirra yrvaket i spegeln och upptäcka att en permanent röd mustasch pryder din överläpp. Hör du det?! Hör du det?!

Historien om den gyllene utväxten.

Jag har det senaste halvåret fått det ärofyllda uppdraget att 2 gånger färga Hannas hår. Hannas utväxt mer specifikt. Hannas ursprungliga hårfärg är mörk. "Cendré" tror jag att den heter, och nu har lilla Hanna en längre tid haft blondt hår. JÄTTEblondt. När hon precis stigit ut ur duschen och blåst det torrt är det näst intill lika vitt som en snöflinga i den kalla vinter, eller som ett könshår. Ett blonderat könshår. Det är inte mer än logiskt att utväxten är lika utmärkande som en negerian i en simbassäng full med smält vaniljglass.

Hur som, det börjar alltid med att Hanna införskaffar hårfärg i nyansen "självmordsblondt" och jag blir inbjuden till hennes boende på Skanstull. Första gången hade hon glömt sina nycklar så jag stog och färgade hennes hår på en rökbalkong för hela grannskapet att skåda då Hanna var iförd endast tröja och trosor (och en kofta för att skyla trosorna).

Det börjar alltid väl. Jag startar underifrån och arbetar smidigt min väg uppåt. Hanna frågar med jämna mellanrum om jag kletat in tillräckligt med färg: "jag vill inte ha några fläckar" säger hon. "Ja då" svarar jag bland ångorna av väteperoxid och kletar in lite extra för att vara på den säkra sidan. När vi kommer till det mest vitala stället, dvs ovanhåret händer följande:
 
Jag fnissar lite nervöst men tystnar tvärt då Hanna ger mig en mördande blick med rullande ögon. Jag känner hur mina handflator börjar svettas i plasthandskarna och samlar mig. "Närå, det här ska nog gå ska du se. Oroa dig inte." säger jag och hoppas på att det låter mer övertygande i Hannas öron än vad det gör i mina.
Tystnaden som följer är lika spänd som en fiolsträng tills den penetreras av köksfläkten och det tar inte lång tid innan vi båda inser att jag, Anna, trots mina matematiska kunskaper och nogranna beräkningar, helt klart, missbedömt mängden hårfärg. Jag försöker dock behålla auran av lugn samtidigt som skräcken griper tag i mina stämband medans jag i mitt huvud går igenom alla lådor med vassa föremål som finns i Hannas kök. Jag kletar i färg så mycket jag bara kan på ovansidan av Hannas kalufs och blir där med lite lugnare i tron om att den i slutänden ska anta samma färg som resten av hennes hår.
"Klart!"
Hanna springer förväntansfullt fram till spegeln i hallen för att inspektera mitt jobb. Som ett litet barn på självaste julafton tassar hon fram över parketten i ilande fart. 
"Det är ju ingenting här framme" säger hon och pekar anklagande på ovanhåret.
"Jo då, jo då, det är det visst det" säger jag behärskat, går runt henne i en cirkel och tittar observant på hennes framkalufs.
 
X antal minuter senare sitter jag tryggt i köket och konverserar med hennes far som tillagar en gastronomisk upplevelse i form av spaghetti med köttfärssås medans Hanna står i duschen för att tvätta ur färgen.

Ut kommer hon springandes med drypande, blött hår och en handduk lindad runt kroppen och hennes finger pekar klandrande på slutresultatet (mitt verk).
Utväxten är inte längre mörk.
Den är guldfärgad.
Flickan med den gyllene utväxten.
Jag skrattar till när jag tänker på det innan jag abrupt tystnar och harklar mig lite sådär ängsligt när hennes misströstande blick bränner hål i mina kläder. Jag slår ner blicken i golvet.
Hennes far betraktar med pendlande ögon mig varpå sin dotter med den gyllene utväxten och jag skäms, för han kan ju få för sig att jag avsiktligt försökt sabotera hans dotters gyllene man och jag tillägger snabbt "det syns knappt, det är bara du som ser, jag fixar det nästa gång".
Sedan är det Hannas tur att leka frisör och tanken slår mig att det här är det perfekta tillfället för henne att bruka hämnd, men hon gör såklart inte mer än leker med mitt hår under färgningsprocessen, genom att forma det till punk/ace ventura-inspirerade frisyrer. Hon skrattar förnöjt åt min förödmjukelse. Jag låter henne leka av sig så som man låter ungarna leka av sig i bollhavet på IKEA för att de lättare ska falla i dvala i bilen under hemfärden. Jag vill inte störa, göra henne upprörd i hennes kortvariga tillstånd av pur eufori. Jag sitter tyst där, tittar henne kärleksfullt i ögonen, hummar glättigt i ett ljust tonläge, ler och nickar uppmuntrande. Jag får röda polisonger, röd mustasch, röd panna. Hanna fnittrar. Hon simmar vidare i bollhavet. Min vän, flickan med den gyllene utväxten.


Musikalisk begåvning i toppklass


Real talk!

Som ett musikens barn känner jag mig skyldig att dela med mig utav mitt estetiska omdöme till er kära läsare. Eder Miss Gulag har mästrat pianokonsten sedan hela 6 års ålder och spelat både cello och improviserat egenkomponerad munspelsmusik i sina dar'. Alla utföranden givetvis penetrerande succéer inom musikens värld. Och nu, studerandes vid Stockholms musikgymnasium och tidagare även vid Adolf Fredriks musikklasser känner jag mig tillräckligt erfaren att låta er, vackra läsare överlåta era öron i mina händer för att få ta er på en alldeles extraordinär 3 minuter lång musikalisk resa, men det ni snart kommer att få höra mina vänner, kommer att lämna avtryck i esteten inom er en mycket längre tid. Så mycket längre...

Jag ger er R. Kelly - Real Talk med tillhörande text!



Do I know your friend who?
At a club
Who was there?
Girl I wasn't...
Wait a minute calm down, I was at a club with who?
Get the fuck... man

you know what, girl I'm not about to sit up here, and argue about whose to blame, or call no names

...REAL TALK...

See girl only thing I'm trying to establish, with you is not who's right or who's wrong or what's right or what's wrong

...REAL TALK...

Just because your friend says she saw in the club with some other bitches, sitting in V.I.P,
Smoking, and drinking, and kicking it...

Tell me girl did she say there was other guys there?..
did she say there was other guys there?..
were there other guys there?..
well, tell me this...
how the fuck she know I was with them other girls then?..
when a whole club packed...wait a minute let me finish what I got say
I've been with you for 5 years and you're listening to your motherfucking girlfriends
I don't know why fuck with them oh jealous,
no man have ass hoes anyway

...REAL TALK...

Always accusing me of some old bullshit when I'm just trying to have a good time
Robert you did this,
R.Kelly's I heard you did that don't you think I got enough bullshit on my mind?...

...REAL TALK...

Hold up, didn't I just give you money to go get your hair, toes, and nail done the other day?
Hmm..your ass was smiling then...

...REAL TALK...

Gave who some damn money?
I ain't gave nobody no damn money girl, is you tweaking...see what
your problem is you always running off at the mouth telling your girls your motherfucking business
when they don't sleep with us,
they don't eat with us, besides what they eat don't make us shit...

...REAL TALK...

You called my mamma's house and what?...
girl my momma ain't gotta screen no calls for me...

...REAL TAlK...

And watch your mouth, fuck me, girl fuck you,
I don't give a fuck about what you talking about
I'm sick of this bullshit...
I'm coming home and getting my shit and getting the fuck out of Dodge
you ain't gotta worry about me no more and...
the next time your ass get horny go fuck one of your funky ass friends shh
hell you probably already doing that shit
anyway you're gonna burn what...
BITCH I wish you would burn my motherfucking clothes...
with cho trifling ass
MILTON...you bogus girl...
MILTON...start your car and warm it up and get ready to take me home...
this bitch then lost her motherfucking mind...

Min gulleprutt, jag älskar dig så, jag måste göra nummer två

Citat från holybabes blogg;

"Igår firade jag och Max en månad, jag fick en mörkrosa ros och ett kort där det stod min gulleplutt. Jag höll på att bajsa på mig när jag fick den jag blev helt rörd. "

Holybabe, tjejen som kan vända pannkakor med tassarna

Sa ju att vi hade arga läsare förut, eller hur? En av dom är en tjej jag drev med grovt från Gulags msn. Jag vet inte vem det är, har inte den blekaste aning. Men så ser jag.

" Den här veckan lär jag vara relativt tråkig, lätt irriterad och nonchalant. Okej kanske inte nochi men alltså fyfan vad jag stör mig på människor som har så dåligt självförtroende att de skrattar åt vad andra lider av. Som _____ en tjej som gick i min klass i 7an till 8an typ. Hon har skapat en blogg som ni mer än gärna får titta på englamannen.blogg.se <http://www.blogger.com/englamannen.blogg.se> sedan frågar jag henne om hon tycker att det är roligt att en flicka har blivit mördad sådär och hon säger jag. Ibland undrar jag vad folk har brist på, fast som tur är så är hon en myttoman som säkert låtsas att hon tycker att det är roligt bara för att hennes nyaste vän eller killen som hon dejtar tycker att det är roligt. Jag kanske har låga tankar men kolla bara in bloggen så förstår ni vad jag menar, som du själv skriver hajen.. brist på liv.


Rest in peace Engla"


Ja, "jag" var precis vad jag sa. Kom på rättstavningskalas, snälla holybabe.blogg.se eller vad du nu hette. Jag undrar ibland också vad folk har brist på. I ditt fall är det kanske humor.. Brist på betyg i svenska. Myttoman. Holybabe.

Och så ser jag det. Rubriken. Bilden. "OM MIG"
"WHATAFUCK", heter hon.
Jag heter Amanda och är en kramgo tjej på 16 höstar. Min idol är Carolina Gynning. Om jag fick välja ett djur som jag skulle vilja vara så skulle det vara lejonet. Min värsta och troligtvis längsta rädsla är mot älgar. Jag kan kasta upp en pannkaka i luften så att den vänder på sig. Mitt enda mål när jag blir stor är att vara lycklig och leva livet fullt ut.

Jag heter Guzzilago och är en översexuell tjej på X antal månader mellan september och november. Min idol är Carolina Gynning, för hon är en bra förebild tycker jag. Hon är kramgo, som jag, för det har jag sett på tv. Om jag träffade en ande i en flaska skulle jag önska att jag fick vara vilket djur som helst, och så skulle jag säga åt honom att jag ville vara LEJONET! Min värsta och troligtvis längsta (alltså, jag bara tror det för jag vet ju inte säkert) är mot älgar.Den är 1,64 meter lång. Min rädsla mot älgar alltså. Appropå det kan jag kasta upp en pannkaka i luften så att den vänder sig. Det kan ni läsa på mitt CV. Mitt enda mål när jag blir stor är att vara lycklig och leva livet fullt ut på savannen. Där finns det inga älgar, men heller inga pannkakor.



Måhända har vi brist på liv, men inte lika mycket brist på liv som Engla har.

Kåkon, kokong, buljong, skivstång, bong, bäng var vad han var när han satte på sig det här

Kåkon Reine


Övrig kommentar till 'Top notch!';
Hur fan kom han in?

Du och jag, Emilio Ingrosso!

Jag har hellre svårartad diarré, konstant i en hel vecka än an att behöva titta på Pernilla Wahlgrens Garnierreklam. Jag hatar hennes "Ta-hannnd   omdej", och hennes sjuttiotalshår. Jag sympatiserar helt och fullt med Emilio Ingrosso. Tänk att faktiskt vara gift med denna förrymda brottsling som begått fruktansvärda brott mot svenska folkets psyken (om man bortser från de lobotomerade melodifestivalsfansen)  i tre hela år. Att vakna upp bredvid henne, äta frukost med Pernilla wahlgren 1095 hela dagar. TJUGOSEX TUSEN TVÅHUNDRAÅTTIO TIMMAR. Med Pernilla.

Det är helt avskyvärt och fullständigt oförståeligt att de inte vägrar visa den tidigare nämnda reklamen på tv. Tänk att de faktiskt suttit där i ett konferensrum och diskuterat vilken reklambybrå som ska få uppdraget att casta och producera reklamen. Och anlitat ett företag som anser att Pernilla Wahlgren är det bästa de kan hitta. Efter några veckor är de klara med reklamfilmen, de har finslipat den till perfektion, den ska sändas på rikstäckande tv på varenda tv-kanal i varannan reklampaus. Och så har de, svällande av stolthet presenterat sitt projekt, sin bebis som de senaste veckorna legat i de anställdas stora, kollektiva livmoder.

Och de presenterade det här.

Och Garnier tyckte att den var så bra att de antog den.


Jag kollar på Desperate housewives.

"Ta-hannnd   omdej"

Gossip Girl.

"Ta-hannnd   omdej"

Jag stänger av tv'n. Och tar hand om min mentala hälsa.



Top notch!

Jag ligger för tillfället i sängen gammalsvettig och jäser med laptopen framför mig, den värmer ömt mitt kärleksköte. Jag tar igen mig efter en gastronomisk orgasm.

Kebab.
Kebab i sängen.
Jag har ett ohälsosamt förhållande till min säng. Helst av allt skulle jag ligga här tills jag dör. Jag ger den ingen vila, jag våldför mig på den dagligen. Med den beskrivande bilden jag skänkt er  tänkte jag återgå till det ämne som fick mig att påbörja det här inlägget. Sitter nämligen och betraktar mingelbilder på stureplan.se. Jag vet vad ni tänker "vem fan tittar på bilder på stureplan.se... svettig???" men lugn ba lugn, det här är i strikt vetenskapligt forsknigssyfte. Jag tänkte dela med mig utav mina favoritbilder på gräddan. Eliten. 1337. Noblessen. Inte sånna där plastsmycken för 29,50 på glitter utan dyra rariteter från en judisk juvelhandlare. Ni fattar.
Sveriges crème de la crème, här på englamannen.blogg.se!

En något omotiverad bild på Kåkon Reine (vem? vem fan heter "Kåkon" förresten?).
Kåkon Reine

Panna med vän. Fan vad hemskt att bli känd som sin väns vän förresten. Vän=luft. Den äckliga likörpralinen i aladdinasken. Är du en "vän" borde du inte vara där. Återgå till att köra nattskift för taxi stockholm "vän"!
Frida Wall med vän

Andreas "analklådan" Carlsson med förstoppad vän.
Andreas Carlsson

En trend som flitigt anammades av Alcazar-gänget var bajstrenden.
Visst ser det ut som om Andreas bara vill slita sig från sin bandmedlems klor och galoppera iväg till närmsta bajamaja där Tess nyligen planterat en skön 3-rätters från Gondolen?
Men det kan ju inte stämma. Kändisar är inte som oss vanliga dödliga. De skiter aldrig. Bajs finns inte i deras vokabulär, allra minst i deras ändtarm. Det är en del av matsmältningsprocessen som exkluderades i samband med kändisskapet.
Andreas Lundstedt, Lina Hedlund & Tess Merkel

Hasse, en hjälte i vardagen.

Det har väl knappast undgått någon om vad som nyligen trätt fram i sin fulla prakt i södra änden av den centrala Allégatan, Borås. Det har debatterats om, skrivits om i tidningarna, visats på tv. En idé som eskaperat till en verklighetens mardröm. Avlad i grund av vad som måste ha varit år och åter år av ett regelbundet missbruk av diverse illegala hallucinogena preparat. Jag talar självfallet om den 9 meter höga 11 miljoner kronor kostsamma historian...


..Pinocchio.

Det är sant.  Amerikanske konstnären Jim Dine har skapat 9 meter högt helvete och gett det till invånarna i Borås. Snällt va? Hasse Persson, chefen för Borås konstmuseum vill ge Borås en "sexigare image" han har sagt att det "bara är gamla proggare och andra förvirrade som är emot Pinnochio". Vilka droger brukar du Hasse? Dela med dig! Privata donationer eller inte, finns det inget bättre att lägga 11 miljoner riksdaler på? Nej för fan vi ska ha en Pinocchiostaty, gjuten i brons! Grattis Hasse, och grattis alla invånare i Borås. Nästa projekt: en 15 meter hög Englastaty i Stjärnsund, glasmäster Lars Nillsson AB fixar glajjerna. Eller vad sägs om Stureplan, en 13,5 meter hög staty av Peter Torben Sandström, 23 år, som vid födseln drog lotten med en extrakromosom nummer 21 på ur livsurnan. Varför inte? Det ska vara lika för alla! En 13,5 m hög downsare typ vid svampen? Det vore nåt va!
Stå på er alla individer med Morbus Down, we've got your backs.
 



Hannibal lecter har gett sig på era hjärnor, svenska folket!

Är det bara jag som tror att någon kollektivt lobotomiserat svenska folket? Hur kan melodifestivalen tillåtas pågå? Jag blir sjuk. Alldeles lamslagen av hemska låttexter såsom den i Linda bengtzings 'hur svårt kan det va'. Vem mer än jag har faktiskt lyssnat på vad hon sjunger?

Jag kan va din och stanna hela natten
Jag kan va farlig, kan ta de varligt om du vill
(Här e jag) Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan de va?
Jag kan va din, va värsta hjärtattacken
Klappa din katt, jag kan göra allt och lite till
(Här e jag) Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan de va?


Ja. Vad romantiskt. Värsta hjärtattacken. Klappa min katt. Och här klagar folk över jordbävningar i Kina och våldtagna tioåringar. Tycker dom att DET är illa borde dom ta sig en titt på Charlotte Perellis panna. Hon ser ut som om hon avlats i Tjernobyl.

Här, monsterpannan Perelli i den slutgiltiga utvecklingsfasen. Pannan 4.0
Stegoceras/Perelliceras Dinosaurius. För 65 miljoner år sedan var en Perellipanna en fördel icke att förakta.



Redan i unga år började Charlotte och hennes mor att insmorda i hawaiian tropic pressa under konstgjorda UVstrålar.

Får jag bli din homie på sexförbrytare.se?

Ni vet alla tusen miljarder gratistidningar som delas ut av glada människor med otillräckliga curriculum vitae'n, utanför tunnelbaneuppgångar, på stan, i tunnelbanan, på toaletten, kyrkogården, dagis?

Ni vet.

Jag läste i alla fall en sådan för några veckor sedan. Åklagare någonting någontingsson ville förändra samhället, sa hon till stockholm city. Något radikalt. Hon ville.. Ja, hon ville faktiskt att alla sexualbrottslingar skulle fotograferas för att läggas ut på någon slags hemsida, lite som ett lunarstorm för sexförbrytare. Bild, personuppgifter. Kanske 'balla fakta'. "Status". Det hade dom i alla fall på min tid som F14.

Fast som vanligt här i sverige kommer det ju att gå käpprakt åt helvete. Jämställdheten kommer att ta över. Någon kommer att viska 'orättvist' och helt plötsligt kommer alla som någonsin brutit mot lagen att få sin bild och personuppgifter tagna för att sedan bli medlemmar på förbrytarcommunityn. Parkeringsbot? Kom med mig! Snattat en vindruva i ett fruktstånd på hötorget? Säg omelett!  Och det här med att publicera namn och bild kommer att framstå som den dummaste lagförslag som någonsin noterats i svensk lexika.

Någonting någontingsson tyckte även att man borde, efter att ha fått all uppmärksamhet man förtjänar, att man borde tvångsvårdas. För att man är morgontrött och har råkat visat snoppen för sin dotters kompis när man gick upp utan att vara ordentligt klädd. För att äta frukost, för att intaga en så stor energimängd att man orkar våldta små flickor hela dan', varje dag.

För det första är jag inte säker på att våldsoffren faktiskt VILL att vad som hänt med dom ska basuneras ut på någon SÄPO-sida bara för att svensk polismakt fått mindervärdeskomplex av att ha tittat på för många filmer om FBI. Eller att det är en så smart idé för förbrytarna, om de nu begår sitt första och enda brott i 20-årsåldern att de då får hela sin framtid sabbad? Vem vill anställa Per, 34 år och blottare? Nakenbadet i Nora kommun? Förskolan trollsländan? Taxi stockholm? Länstrafiken? Vecko-revyn? Vad ska Per göra om dagarna nu? Han är arbetslös, föraktad av sina grannar och hela cyberrymden. Utstött av samhället. Han kan inte få en flickvän, inget jobb, och sedan han blivit avslöjad vill hans föräldrar inte ha något med honom att göra. Han går på A-kassa. Är kanske med i Rent Hus, eftersom lägenheten är så smutsig. Vad ska Per göra om dagarna?


Han skulle utveckla sin identitet som sexualbrottsling. Antasta små flickor i parker. Bli medlem på Lunarstorm. Låtsas vara modefotograf inför 14-åringar?

Ni ser. Den som ens säger något om tvångsvård och sexförbrytarcommunities får en pistol mot tinningen.


Arga läsare är som grädden på huvudet på ugglan i moset

Vi har fått arga läsare!


Arga läsare, det är något bara stora bloggare har. Typ blondinbella. Min gamla blogg hade aldrig arga läsare, ingen som skrev ihopskrivna svordomar anonymt, ingen arg Ebba ens. Jag anade inte ens vad jag saknade.

Ack och ve, vilken oerhörd förlust.

Men jag tänkte alltså, BB har ju arga läsare va, och massa klubbar och grejer. Och bloggträffar. Vi kan ha en bloggträff, allihopa. Som ett knytkalas typ, om ni vill. Då kan vi ju klämma in det där rättstavningskalaset också, eller vad säger du, arg anonym? Jag och Gulag står för saften så bjussar ni på moralkakor!



Fast inte idag, för då ska vi bänka oss framför SVT.


You can stand under my umbrella Kurt Niklas.

image5

image6

image7

Englamannen + Hagamannen = sant

Best friends 4-ever! Betongväggar, svenska rättsystemet och gallerburar can't tear us apart. Never, ever.
Anders E.

Vem är du själv?

englamannen.blogg.se har på kort tid fått vind i seglen tack vare er kära läsare. Och vi känner oss lite skyldiga att klargöra för er vilka vi som ligger bakom denna sensationsblogg är. Kritiken har varit både ris och ros. Vissa skulle nog kalla oss för två hjärtlösa, känslokalla tonårstjejer med för mycket fritid som gör sig roliga på andras bekostnad.


Det stämmer.

"Ett självklart steg mot ett mer jämställt samhälle."

Nu ni, nu jävlar jublar varenda penis och feminist i Västernorrlands län samtidigt som champangen korkas upp. Sporthallsbadet i Sundsvall tillåter nämligen att kvinnor badar topless.
Nätverket "Bara Bröst" tycker det är en självklarhet att kvinnor ska få husera öppet med sina brön i simhallarna. Män får ju det?
Ärligt talat känns det som när man gick på mellanstadiet och kom hem till päronen och ville ta hål i naveln eller tatuera in en delfin på magen (som inte helt oväntat skulle växa sig till en blåval vid färdigutvecklad ålder) för "alla andra får".
Ja just det, eller var det Elins morsas systers bidragssnyltande gravida tonåring, boende i en husvagn på Solvallacampingen som hade rymt hemifrån och kommit tillbaka med alla tillhörande könssjukdomar?

Låt oss blicka tillbaka då Ragnhild Karlsson och Kristin Karlsson den 5 september blev avvisade från badet Fyrishov i Uppsala den 5 september för att ha plaskat i simbassängen med endast halva bikinin på (nä, den saknade halvan hade INTE hamnat på villovägar i "forsen").
Ragnhild och Kristin orsakade ett jädra pådrag i media när de anmälde Fyrishov till JämO.  
Ja fan, sedan september har tappra Ragnhild och Kristin fört en kamp för jämställdheten mot Sveriges könsdiskriminerande badhus. "Är du inte en av oss, är du emot oss. Du är inte en konservativ anständig medborgare med vettiga normer, du är en motståndare till jämställdheten, en könsdiskrimenerande kvinnoförtryckande sådan. Det spelar ingen roll om du har fitta eller inte. Vi vill ju bara få blotta våra tuttar som männen, det är dags att ta oss kvinnor på allvar! Politiker, Sverige, hör upp! Ropen skall skalla, bara bröst åt alla!"

Ta ett rejält jävla blåtuttegrepp på dem när de kör sina 50 längder och dra ner dem till botten så att de aldrig kommer upp vetja.
I Expressen hade några civila fått frågan ställd om de tyckte att det var OKQ8 att Sveriges kvinnofolk skulle få ta alla badhus i besittning och låta härligheterna hänga som det behagade.

"Javisst, varför inte, vissa män har ju också bröst." sa någon. "Kvinnors bröst är mer sexualiserade än mäns i dagens samhälle." skriver Bara Bröst på sin hemsida. (NÄHÄ?!)

"Ja, det är ju bara naturligt." sa en annan.
Jaha, men fan vad bra, ska vi snacka om naturligt, så kan ju jag simma runt och kacka på träningsbanorna när det kniper i badbyxorna, det är ju bara naturligt, ett elementärt behov för oss människor så att säga tänker jag. Eller ämnet som Linda Skugge tog upp i krönikan som återpublicerades i inlägget tidigare: Naturligt, jaha, då är det fritt fram för all världens kukar att bestiga valfritt hål när de blir lite sugna. Kuckel är ju naturligt, det är instinkt, se på hästarna. Mussla åt alla vafan, kör på ba.
Jag vet inte hur det ligger till med er, men nästa gång jag är och snorklar på Eriksdalsbadet vill jag inte mötas av en undervattensvärld av tuttar som betraktar mig likt det onda ögat i LOTR-triologin.

Bara Bröst tycker inte att kvinnor ska behöva skyla sig för att ta ansvar för männens översexualitet. Nänä, men säg såhär, då kan ju jag gå och näcka när jag ska köpa mjölk på ICA om jag känner för det? Det är ju bara naturligt. Och varför ska jag behöva ha kläder på mig för att jag eventuellt skulle kunna bli våldtagen av Frans, 34, 2-barnsfarsa och översexuell.

Så nu har Bara Bröst turnerat landet runt och manifesterat i Svergis simhallar, det ska vara likabehandling i badhusen, å jo minsann, bättre var det på 70-talet! Alltså, se upp gott folk, inom en snar framtid kommer Gudrun och co i sin fulla prakt sitta och fisa förnöjt i bubbelpoolen på Husbybadet. Ska det vara så?

image4


En gammal krönika av Linda Skugge

I denna ljuva sommartid, gå ut min själ och gläd dig vid, den store gudens gåvor, och alla föräldrar gråter när de ser sina små barn stå där i sina fina examensklänningar och sjunger.

Tro inte att ni kan njuta särskilt länge. Den ljuva sommartid är snart utbytt till den hemska våldtäktstid. Nu börjar nämligen våldtäktssäsongen. Lås in era döttrar!


Häromdagen våldtogs en ung tjej i Blackeberg och fick åka ambulans och polisen kom i helikopter. De ville väl bättra på sitt rykte efter det där Täby-fiaskot där de sket i en pågående våldtäkt. Nu leker de värsta actionmännen istället och kommer i helikopter som vore det en Beck-film.


Varje morgon möts man av nya rapporter om våldtäkter när man slår upp tidningarna

Och lagom till att våldtäktssäsongen precis inletts så har vi fått en helt ny typ av våldtäkt - Den villiga öppna munnen.


En Malmökvinna skulle hämta sin bil på en parkeringsplats. Hon snubblade till och vips var en man framme och stack in sin snopp i kvinnans mun. Mannen friades. Det var inte våldtäkt eftersom kvinnan hade munnen öppen. Javisst ni läste rätt. Är det inte fantastiskt. Alla kvinnors hål är allmänhetens hål.

"Om inte detta är våldtäkt, betyder det att om man sitter på en trappa och solar med munnen öppen, skulle en man kunna stoppa in snoppen utan att det är straffbart", säger vice chefsåklagare Marianne Ny som företrädde kvinnan till Expressen.


Häromveckan blev en ung kille våldtagen i en dusch i en simhall i Stockholm av en äldre karl. Då är väl inte det heller våldtäkt för hans rövhål var väl också öppet.


Och alla fittor på ständerna i sommar, passa på när tjejen byter om till bikini under en handduk, det är fritt fram, rätt in, du blir inte dömd. Ni kan springa omkring med era snoppar som hårda resta lansar och sen kan ni springa som i ett tornerspel och försöka rikta in den mot nån tjejs underliv eller mun. Har ni tur så träffar ni mitt i prick. Och går fria som en fredens man. Fortfarande med rest stolt kuk. Bara på'n igen liksom.


Minns den där domen i Italien för några år sen. Som sa att kvinnor med tighta jeans inte kan våldtas.

En man kan inte dra av en tjej tighta jeans, det vill säga alla tjejer med tigtha jeans är villiga offer.


Några andra som tydligen ville ha sex är alla kvinnor som Billy Butt satte på. Nu ska Butt för att rentvå sig visa upp sexfilmerna och fotona på honom och de unga tjejerna som han tagit själv.

Han visar filmerna för högsta domstolen för att de ska förstå, enligt Billy Butt, "hur unga kvinnor fungerade ihop med mig och hur jag fungerade". (Som om nån är intresserad.)

I domskälen står att det är uteslutet att "unga kvinnor har sex med äldre män i syfte att avancera i karriären".

Jaha så det är uteslutet?

Men den här nyss fyllda Motalaflickan då? Hur trovärdigt är det att en tjej som är nyss fyllda tolv vill ha sex med flera killar? Hur trovärdigt är det att nån tjej överhuvudtaget vill ha sex på löpande band med okända män? Varför fälldes Butt men inte samtliga killar som begår gruppvåldtäkter?

Kvinnor! Stäng era munnar. Sluta äta, sluta prata och sluta skratta. Annars kan ni få ett ovälkommet besök av en snopp.


Vad har du för kilopris på skinkorna?

Sökes:

Ung tjej som gillar hårda tag och långa promenader. Hennes namn ska ha 4 bokstäver varav minst 2 stycken är vokaler. Hennes ordförråd ska vara litet, mindre prat mer verkstad. Jag vill ha henne som vän, livskamrat och slav. Hon ska gilla att bli kallad för nedvärderande saker som "Gollum", "Gambianen" och "Husnegern" så att hon passar till mina rollspel. Jag själv ska bli kallad för "Furste" minst sju gånger per dag så att jag blir tillfredställd till det yttersta. Hon ska ha en outvecklad kropp och vara van vid att gå i koppel och på fyra ben för att tillfredställa mig och mina lekar till det ultimata. I hemmet tillber vi även LUCIFER minst 3 gånger per dag så att han ger oss en extra udd i sexlivet.

OBS! Jag gillar att lyssna på bandet "All shall perish" vid samlag.

Om du är den rätta för mig.


Anders
[email protected]


En sund religion skall vara lika påtaglig som en potatis

Igår slog tristessen till som en arg tenstabrud en fredagkväll. När jag har tråkigt filosoferar jag lite över allt från mitt nagellacksval till hårfäger. Just den här gången var jag djup och tog upp ämnet G.T.

I bibeln, under skapelseberättelsen, borde det stå "från den nya fysiken bortses".


Vetebröd och katakomber

Mitt senaste ligg. Lika bred i diameter som en guldtia, elastisk som ett höstrå.

image2

Jag tog na' för paljetternas skull. I like shiny things, hörni. Vill ni ha ett tips, från en våldtäktsman till en annan? Ta dom med glasögon, sliter man av dom ser dom en inte!
(blogg) in, (blogg) ut. Yours sincerely, Anders E.

Jämställdhet til' the day I die

"Vi har många trafikmärken med karlar på, men i trafiken finns också många kvinnor."


Ja, just det. Och rollatorer. Och permobiler. Och HBT. Och barn. När får alla permobilare en trafikskylt? När kommer det trafikskyltar med älgkossor istället för de gamla vanliga med älgtjurar? Överviktiga människor? ALLA är faktiskt inte smala, det är diskriminering! När jag var liten brukade jag snusförnuftigt klämma ur mig orden "det är inte rättvist" närhelst min bror fick något jag inte fick, och nu, när jag snart är myndig, borde jag kanske kläcka ur mig något liknande angående viktiga saker. Typ mitt studiebidrag, eller det faktum att jag inte föddes med superhjälteförmågor, som Kim Possible. Men inte om att trafikskyltar vid övergångsställen föreställer en man. Vem har sagt att det är en man, förresten, kvinnor kan också ha byxor, man måste faktiskt inte ha kjol  HELA tiden!

Ja, visst, varje gång jag ska gå över gatan blir jag jävligt förolämpad eftersom jag känner mig så jävla diskriminerad. Jag kan nästan inte gå över för det känns som om hela Sverige är så politisk inkorrekt och korrupt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Inte över gatan i alla fall, för det är bara män som får. Allvarligt, vem fan bryr sig? Ska män och kvinnor nu få gå över vid olika ställen, eller vad, exakt, är syftet? Jag känner mig så deppig, jag är så diskriminerad, jag heter Gudrun schyman och jag är arg och seriös mest hela tiden. Jag undrar varför de inte avfärdade förslaget direkt, det hade varit enkelt, bara att säga "Vi har inte råd.". Fixa biffen, ni vet. Men nu satt dom där vid skrivborden och rullade tummarna och bara "Hmm, vi måste komma med ett förslag snart, vi kan inte bara sitta här och tjafsa om miljöbilspremier, nu ska vi få opinionen på vår sida till 2010.. Är det någon som har något bra eller?" Och så kom dom fram med det DÄR. Dålig fantasi, grabbar (och tjejer! man ska vara PK!).

Jag känner att min lycka blir fullkomlig först när vi kvinnor får egna trafikskyltar. Snälla regeringen, strunta för några veckor i de obetydliga frågorna såsom höjning av studiebidraget eller homoadoption, jag vill se en fru gårman-skylt!

Serri. Jag känner mig så mycket mer jämställd nu. Fuck högre lön, jag vill kunna gå över gatan utan att bli förolämpad. Vi ska göra något för jämställdheten worldwide. No more förtryck, här kommer fru gårman-skyltarna!

Första april var för en månad sen, hörni.


"Vi har många trafikmärken med karlar på, men i trafiken finns också många kvinnor."

Nej, för kvinnor kan inte köra bil. De har inte tid för de är så upptagna med att hinna med att laga klart maten till klockan fem då Herren i huset kommer hem. De vill inte ha högre lön, de skiter i ekonomiskt oberoende, allt de begär är Fru gårman-skyltar.

RSS 2.0