En gammal krönika av Linda Skugge

I denna ljuva sommartid, gå ut min själ och gläd dig vid, den store gudens gåvor, och alla föräldrar gråter när de ser sina små barn stå där i sina fina examensklänningar och sjunger.

Tro inte att ni kan njuta särskilt länge. Den ljuva sommartid är snart utbytt till den hemska våldtäktstid. Nu börjar nämligen våldtäktssäsongen. Lås in era döttrar!


Häromdagen våldtogs en ung tjej i Blackeberg och fick åka ambulans och polisen kom i helikopter. De ville väl bättra på sitt rykte efter det där Täby-fiaskot där de sket i en pågående våldtäkt. Nu leker de värsta actionmännen istället och kommer i helikopter som vore det en Beck-film.


Varje morgon möts man av nya rapporter om våldtäkter när man slår upp tidningarna

Och lagom till att våldtäktssäsongen precis inletts så har vi fått en helt ny typ av våldtäkt - Den villiga öppna munnen.


En Malmökvinna skulle hämta sin bil på en parkeringsplats. Hon snubblade till och vips var en man framme och stack in sin snopp i kvinnans mun. Mannen friades. Det var inte våldtäkt eftersom kvinnan hade munnen öppen. Javisst ni läste rätt. Är det inte fantastiskt. Alla kvinnors hål är allmänhetens hål.

"Om inte detta är våldtäkt, betyder det att om man sitter på en trappa och solar med munnen öppen, skulle en man kunna stoppa in snoppen utan att det är straffbart", säger vice chefsåklagare Marianne Ny som företrädde kvinnan till Expressen.


Häromveckan blev en ung kille våldtagen i en dusch i en simhall i Stockholm av en äldre karl. Då är väl inte det heller våldtäkt för hans rövhål var väl också öppet.


Och alla fittor på ständerna i sommar, passa på när tjejen byter om till bikini under en handduk, det är fritt fram, rätt in, du blir inte dömd. Ni kan springa omkring med era snoppar som hårda resta lansar och sen kan ni springa som i ett tornerspel och försöka rikta in den mot nån tjejs underliv eller mun. Har ni tur så träffar ni mitt i prick. Och går fria som en fredens man. Fortfarande med rest stolt kuk. Bara på'n igen liksom.


Minns den där domen i Italien för några år sen. Som sa att kvinnor med tighta jeans inte kan våldtas.

En man kan inte dra av en tjej tighta jeans, det vill säga alla tjejer med tigtha jeans är villiga offer.


Några andra som tydligen ville ha sex är alla kvinnor som Billy Butt satte på. Nu ska Butt för att rentvå sig visa upp sexfilmerna och fotona på honom och de unga tjejerna som han tagit själv.

Han visar filmerna för högsta domstolen för att de ska förstå, enligt Billy Butt, "hur unga kvinnor fungerade ihop med mig och hur jag fungerade". (Som om nån är intresserad.)

I domskälen står att det är uteslutet att "unga kvinnor har sex med äldre män i syfte att avancera i karriären".

Jaha så det är uteslutet?

Men den här nyss fyllda Motalaflickan då? Hur trovärdigt är det att en tjej som är nyss fyllda tolv vill ha sex med flera killar? Hur trovärdigt är det att nån tjej överhuvudtaget vill ha sex på löpande band med okända män? Varför fälldes Butt men inte samtliga killar som begår gruppvåldtäkter?

Kvinnor! Stäng era munnar. Sluta äta, sluta prata och sluta skratta. Annars kan ni få ett ovälkommet besök av en snopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0