Utländska föräldrar

Sådan här underhållning mottar jag ofta i mejlform av moderskapet. Som framgår i texten är hon inte av svensk nationalitet. Den som gissar rätt får en kaka, eller en grogg i skogen. Enjoy!

Hej Anna! Du var inte på skolan idag vid 9.50 och jag fick en skarp signal från din skola idag. Nu får jag signal även att flera lärare än bara än är oroliga för dig och hur det går på skolan. Du var inte anmält heller. Du måste läga av med din spring och kl'äderfixering, börja bryr dig mer om dig själv annars det börjat gå illa för dig än en gång och det ser ut inte bra ut. Nu förbjuder jag dig att gå ut på stan på fredagar, lördagar med söndagar tillsvidare och tills situationen ändras till det bättre och du börjar sköta dig. Inga övernattningar hos ingen och ingen får komma till oss och övernatta då det går så illa för dig nu, situationen börjat bli ohållbar och du skötter inte skolan och vardagen på ett bra sätt. Mina uppmaningar till måtta, ordning och förnyftig beteende går förbi dina öron och jag får en en gång varningar från skola. Du får vara ute på fredagar, lördagar och senast vara hemma kl 23.00 och först efter att du gör dina lexor får du gå ut. Det blir allvarliga konsekvenser om du brytter mot det var jag har sagt. poka

Kan Gud drabbas av hybris?

Eftersom Anders tog Engla och Hanna tog bloggens jungfrudom är det väl dags för mig att ta någonting. Jag ska ta bloggen.
I 2:an.
Nä, skoja.

Men eftersom jag ändå fört mödomstagande av ändtarmsöppningar på tal kan jag lika gärna fortsätta i samma ränna.
En av mina största fobier är exkrementer. Och då menar jag inte vanligt gammalt hederligt svenneträck (Sverige, fosterland!), slutresultatet av köttbullar och Janssons frestelse utan riktig jävla rännskiteskit.
Anledningen till varför jag uppmärksammar detta elementära vardagsbestyr just idag är därför att jag nyss blivit drabbad av 2 finfina latrinhögar i flytande form omsorgsfullt placerade på vardagsrumsmattan av min trogne gårdvar. Avföringen absorberas av mattan samt golvbeläggningen (så att man nästan skulle kunna tro att det runnit igenom för att befläcka grannarnas takbelysning) och jäser sedan i solen för att anta en mer porös och luftig form. Stanken kan inte riktigt beskrivas med ord, det är inte riktigt som när vi människor är lösa i magen. Men om ni tänker er en älgtjur täckt med moderkaka överkörd sedan 10 dagar tillbaka på en nygödslad åker besprutad med alfahanarna i Rinkebys mest populära parfym samt pungsvett så får ni en hint av hur det luktar. Det jävligaste är ju att man inte kan låta det vara och hoppas på att det förmultnar och fungerar som ett rengöringsmedel för parketten eftersom bajsets arom sätter sig i möbler, i kläder, på dörrhandtagen, ja överallt.
Så vad gör man? Flyttar? Kollar på 'sommar med Ernst'? Haschar? Kanske haschar först och sedan kollar på 'sommar med Ernst'?
Nej, svaret mina vänner är att man låter någon annan göra rengöringsjobbet och sedan pluggar man igen ändtarmsmynningen på hundkräket med en barkbåt eller dylikt föremål tills det värsta är över.
Men det bästa är om man förutser händelsen långt innan och avstår från att skaffa en luden pengasugande tidskrävande skitomobil.
Det är mitt råd.


Kaka söker maka

Jag, fattig syndare söker dig, rik dito. Jag gillar mysiga hemmakvällar och pang på rödbetan. Var är du?


Det är jag som är lasses största fan

Hurbörjarmandå. Varken jag eller miss gulag ville ta blogginläggsoskulden, så det var naturligtvis jag som fick göra det, av samma anledning som jag pratar överdrivet länge med pensionärer på ICA eller aldrig säger nej till farmor och farfar när dom vill ta med mig till skansen. Jag är för snäll. 

Det har alltid bringat Farmor och Farfar en oförklarlig glädje att, så fort vi ses, ta med mig till skansen. Jag har bönat och bett  föräldrarna att inte överlämna mig i deras vård, men hjärtlösa som dom är lyssnar dom inte, utan slänger mig hänsynslöst åt allsången och lemurerna. Allvarligt, vem tror att en sjuttonåring vill vistas på skansen utan att vara typ.. Full? Eller skratta åt alla djur! Det var samma sak när jag bodde hos dom ett tag för någon månad sen, fast då bröt dom traditionen. Vi åkte till Junibacken.

Saker jag gör med min farmor och farfar:
1. Seglar
2. Kollar på 'på spåret'
3. Sitter barnvakt
4. Äter kopiösa mängder kakor




Så, nu var bloggens vaginala öppning spräckt. Vi vet alla hur det känns, eller hur, Engla?


Välkommen till min nya blogg!

542649-1 

RSS 2.0